Mogelijkheden

Bent u opzoek achter een geschenk gepersonaliseerd met naam, tekst of afbeelding/foto. Zomaar of als leuk cadeau voor speciale gelegenheden.

Dreamprints bied het volgende aan.

Sublimatie

Sublimatie is een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. De vloeibare fase van de stof wordt hierbij overgeslagen. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, die zich vermengd met het (speciaal gecoate) materiaaloppervlak. Het resultaat is een heldere, levendige full-colour print die kras- en was bestendig is. Deze techniek word vaak gebruikt bij het bedrukken van mokken, klokken,leisteen,sleutelhangers,… en speciaal gecoate textiel.

Flex Folie

Flex folie ook wel textiel folie is speciaal gemaakt voor het bedrukken van stof. Denk hierbij aan kleding, stoffen tassen, petten en ga zo maar door. Er zijn een aantal druktechnieken en verschillende folies om jouw ontwerp aan te brengen op de stof. Flex folie bedrukking bestaat allemaal uit aparte kleuren die apart gesneden worden en als te ware gepuzzeld word tot een full colour print .

LET OP hier zijn niet alle afbeeldingen mogelijk om te bewerken tot een full colour print .

Flock Folie

Hetzelfde als flex folie alleen met een fluweel zachte touche.

Vynil

Zelfklevende folie, ook wel stickerfolie genoemd, kun je gebruiken voor het plakken op bijna elke gladde ondergrond. Denk hierbij aan het maken van een naamsticker, deursticker, autobelettering en noem maar op. Buiten de standaard kleuren heb je ook tal van speciale folies voor het creëren van extra leuke en speciale stickers waaronder een sticker met glitters of het maken van een schoolbord sticker. Net zoals bij de textiel folie bestaat de zelfklevende folie uit aparte kleuren die op elkaar gepuzzeld worden tot een full colour print. Contour gesneden of full colour prints mogelijk ..

 Digitaal drukwerk

Opmaak van visitekaarten, flyers, posters. Wij kunnen alle soorten papiersoorten bedrukken, zowel digital prints als zeefdruk op papier is mogelijk.  Van glanzend tot glans op mat papier, tot mat papier tot bepaalde speciale printsoorten zijn mogelijk.

Wij kunnen alle groottes printen, voor bepaalde groottes zijn beperkingen in dikte en soort alsmede ook levertermijn.

Snelle service

Wij herstellen 80% binnen de 2 werkdagen

Maatwerk

Wij leveren alle soorten maatwerk

Producten

+ 65000 producten verkrijgbaar

ondersteuning

24/7 ondersteuning via mail

Dream PC, Witvenstraat 200,2940 Hoevenen

Openingsuren: Di-Za van 10 tot 17u

Betaalmogelijkheden

Copyright © 2020 Dream PC. All Rights Reserved.  Algemene voorwaarden - Pravicybeleid