Over Ons

Geschiedenis

Dream PC is opgestart in september 1999 door zaakvoerder Janssens Tim. De zaak startte achter in de garage in een kleine achterplaats. Al snel werd deze plaats te klein en werd de garage omgebouwd tot volwaardige winkel, waar de winkel tot op heden nog altijd is gevestigd.

In 2019 werd een extra magazijn ingericht voor logistiek en stockage.  In dit jaar werd ook DreamPrints geboren waar wij alle soorten drukwerk en beletteringen maken.

Vandaag

Als onafhankelijke computerwinkel proberen wij steeds de beste service en producten te bezorgen aan onze klanten. Wij proberen hierbij steeds scherpe prijzen te hanteren.  Doordat wij onafhankelijk zijn van groepen kunnen wij samenwerken met verschillende onafhankelijke distributeurs en fabrikanten in binnen- en buitenland om zo moeilijk te vinden merken en producten toch aan te kunnen bieden.

Wij zijn geen winkel waar bulk word aangekocht en u ‘verouderde’ hardware en software koopt. Wij hebben een geringe stock , maar hebben een goede samenwerking met verschillende fabrikanten zodat wij de nieuwste producten steeds snel kunnen leveren aan onze klanten. Deze aanpak wordt zeker gewaardeerd door onze duizenden klanten die zeer trouw blijven.

Door de jaren heen hebben wij ook vele nevenactiviteiten tot een volwaardige dienst gemaakt zoals ons merk van alternatieve inkten, het maken van websites alsook onze drukkerij.

Toekomst

Wat de toekomst voor de winkel betreft kunnen wij uiteraard niet voorspellen, maar wij blijven onze uiterste best doen om onze klanten tevreden te houden. Dit proberen wij door steeds ons gamma van producten beter te maken en onze herstellingen met de juiste goede zorgen te voorzien.

De laatste jaren is de vraag naar specifieke diensten veranderd, wij doen hierbij onze uiterste best om specifieke vragen en diensten ook te kunnen beantwoorden of aan te beiden.

Gedreven door dezelfde passie dan in 1999 staan wij nog steeds klaar voor al onze klanten.|

Snelle service

Wij herstellen 80% binnen de 2 werkdagen

Maatwerk

Wij leveren alle soorten maatwerk

Producten

+ 65000 producten verkrijgbaar

ondersteuning

24/7 ondersteuning via mail

Dream PC, Witvenstraat 200,2940 Hoevenen

Openingsuren: Di-Za van 10 tot 17u

Betaalmogelijkheden

Copyright © 2020 Dream PC. All Rights Reserved.  Algemene voorwaarden - Pravicybeleid