PC op maat

Dream PC voorziet u van een persoonlijk advies voor aankoop van een nieuwe PC, op deze manier betaalt u geen 100-den euro's te veel voor nutteloze optie’s of optie’s die u toch nooit gaat gebruiken.

Tevens kunnen wij in samenspraak met u uw PC volledig op maat samenstellen, dit aan de hand van voorbeeld PC’s of volledig van 0 af te beginnen.  Denk hierbij aan specifieke kantoor PC’s of gaming PC’s met waterkoeling, ….

Installatie

Uiteraard hoort bij een nieuwe PC extra service, zo installeren wij de nodige software en drivers om thuis snel van start te kunnen gaan.  Hebt u zelf nog software dan installeren wij deze GRATIS op uw nieuw systeem (indien mogelijk)

Wij installeren voor u ook uw internet en uw mail op uw nieuw toestel.  Hiervoor hebben wij wel uw juiste gegevens nodig.

Op deze manier kan u thuiskomen met uw nieuw systeem, aansluiten en direct beginnen werken met uw favoriete software.

Oude gegevens

Wenst u uw oude documenten, foto’s, muziek,… over te zetten naar het nieuwe toestel? Dit kunnen wij voor een klein bedrag voor u volledig verwezenlijken.


Ook uw e-mails en adresboek zetten wij voor een klein bedrag ook over naar uw nieuw systeem (indien mogelijk).

Op deze manier hoeft u niet nog uren/dagen uw documenten zelf over te zetten of al uw mailadressen opnieuw te vragen of in te voeren.

Snelle service

Wij herstellen 80% binnen de 2 werkdagen

Maatwerk

Wij leveren alle soorten maatwerk

Producten

+ 65000 producten verkrijgbaar

ondersteuning

24/7 ondersteuning via mail

Dream PC, Witvenstraat 200,2940 Hoevenen

Openingsuren: Di-Za van 10 tot 17u

Betaalmogelijkheden

Copyright © 2020 Dream PC. All Rights Reserved.  Algemene voorwaarden - Pravicybeleid